Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Meditatie > IOCOB’s Mindfulness: Tegenwoordigheid van Geest

IOCOB’s Mindfulness: Tegenwoordigheid van Geest

IOCOB heeft een mindfulness-programma en als smaakmaker hier enkele video's die enkele elementen van de mindfulness demonstreren. Deze video's zijn gebaseerd o.a.op het werk van Tolle, Erickson en Kabat-Zinn. We geloven dat aandacht geen mooie vertaling is voor mindfulness. Wij vinden eigenlijk ons eigen Nederlandse Tegenwoordigheid van Geest de beste vertaling. Tegenwoordigheid van Geest houdt in totaal aanwezig-zijn met je geest, je aandacht, in het Hier en Nu, tegenwoordigheid dus, niet afdwalen naar het verleden, noch naar de toekomst. En totaal in het heden zijn betekend uit je denken stappen. Want het denken kan niet geheel in het NU zijn, dat kan alleen je zijn...probeer het maar met de filmpjes hoe je het ervaart....


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

IOCOB geeft trainingen op dit gebied voor gezondheidszorg-instellingen en het bedrijfsleven. Deze trainingen bestaan uit o.a. Tegenwoordigheid van Geest oefeningen, Qigong en creativiteit en think-out-of-the-box oefeningen. IOCOB voert deze trainingen uit in samenwerking met UNTHINK en ZENBIZ.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.