Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Meditatie > Thich Nhat Hanh over mindfulness

Thich Nhat Hanh over mindfulness

Thich Nhat Hanh is een Boeddhistische meditatie meester, die bekend is om zijn vele boeken over de waarde van meditatie. In deze video legt Thich Nhat Hanh uit hoe je met mindfulness in het hier en nu (here and now) aanwezig kan zijn. En zo de blauwe hemel kan zien en je eigen lijf kan ervaren. Blijdschap kan hier en nu ontstaan door aandacht toe te voegen aan wat nu is. In plaats van eindeloos zoeken buiten jezelf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.