Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Energetisch > Theta techniek

Theta techniek

De Theta techniek begint aldus: DNA-activering en Thèta-helingtechniek.Heling faciliteren door middel van de Thèta-helingtechniek is DNA readen en helen vanuit het Bronbewustzijn volgens de principes van de Quantumfysica. Hiermee is de Theta techniek direct verwant met het op deze website besproken tachopunctuur en de vele bioresonantie methoden. Voorts spelen buitenaardsen een rol en in het volgende citaat van een van de propagonisten lezen we:

Ik heb doctoraten in Fysiologie en Naturopathie. Tijdens mijn training in Europa was ik ook betrokken bij de media en dit zet zich nog steeds voort in film en management. Zoals je weet, werk ik bij FOX Television Network om het BEGRIP VAN BUITENAARDSEN EN HUN ROL IN WAT ER NU GEBEURT MET DE MENSHEID naar buiten te brengen.

Los van het feit dat een doctoraat in de fysiologie niet bestaat, noch in de naturopathie, is er in deze vorm van healing een megelmoes te vinden van de meest bizarre vormen van pseudowetenschap:

Met een cellulaire verandering (van koolstofwezens naar siliciumwezens red.) voelt het soms alsof je niet hier bent.

De aansluiting missen: trillen naar 12 DNA-strengen

Hoe de schrijvers van een boek over Theta de aansluiting missen lezen we op de website over deze techniek:

Uiteindelijk zijn we allemaal wezens die vanuit andere dimensies en sterrenstelsels geïncarneerd zijn op Aarde. Veel Nieuwetijdsmensen zijn aangetrokken tot de planeet Aarde om te leren van het Aardse experiment en om het eigen Multidimensionale karma in evenwicht te brengen.

Door de verdichting van de driedimensionale energie op Aarde zijn nu veel van deze mensen zoekende naar hun missie. Ze lopen vast in de maatschappelijke, sociale en financiële structuren op Aarde en hebben moeite om hun plek te vinden. Diep van binnen weten ze dat ze anders zijn.

Als jij deze missie voelt of je wordt geraakt door dit boek, wees je er dan van bewust dat niemand op Aarde is gekomen om de wereld te verbeteren. We zijn allemaal gekomen om onszelf te transformeren naar een hogere trilling. Naarmate alle 12 DNA-strengen wakker worden, ontwikkelen wij een hoger geëvolueerd bewustzijn. 

Deze vorm van healing kunnen we niet serieus nemen. Een rood stoplicht. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.