Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Lichaamswerk > Pizzichilli: de ayurvedische koninklijke massage

Pizzichilli: de ayurvedische koninklijke massage


Pizzichilli wordt ook wel de koninklijke massage genoemd. Dit omdat er heel veel aandacht aan je besteed wordt. Twee masseurs gebruiken bij deze massage 8 liter olie, die verwarmd is op rond de 40 graden. De olie wordt rondgepompt en gedurende een uur of meer wordt je van boven naar beneden en van beneden naar boven volgens een bepaald schema met warme olie begoten en tegelijkertijd gemasseerd. De filmpjes spreken verder voor zich. Pizzichilli massage maakt deel uit van de Panchakarma reinigingskuur en wordt op de laatste dag gegeven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.