Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Meditatie > Meditatie: zelfobservatie

Meditatie: zelfobservatie

Zelfobservatie zonder enig oordeel is de basis van alle meditatie vormen. Deze video helpt om totaal in de zelfobserverende modus van zijn te komen. het is deze staat die door Gurdjieff zelf-herinnering genoemd. Ontspan en luister naar deze video. Zelf observatie is ook de basis van de mindfulness. 


 

When we see everything as its’ true essence, it’s all perfect the way it is. Seeing perfection includes seeing ourselves as perfect. 

In Yoga-zit met aandacht voor de ademhaling, kan langzaam een diepe ontspanning verkregen worden. Aan het einde van elke uitademhaling kan totaal ontspannen worden, en ook het denken kan op dat moment het makkelijkst losgelaten worden.


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.