Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > IOCOB > IOCOB op YOUTUBE!!

IOCOB op YOUTUBE!!

Share |

Informatie verschaffen over complementaire geneeskunde kan met tekst maar tegenwoordig ook bijzonder gemakkelijk met filmpjes; op YOUTUBE!!! IOCOB verzamelde voor u een serie van 30 bijzondere filmpjes waaronder enkele zeer exotische. Surf via Google naar YOUTUBE en gebruik het keyword IOCOB dan vindt u ze allemaal. Van qigong tot en met de Ayurvedische keuken..en.. de Koninklijke Massage, een massage met 8 liter warme olie en 4 handen op je lijf…. Hier een voorbeeld waarop de voorzitter van de stichting IOCOB iets vertelt over de antroposofische geneeskunde Klik hierop om dit alles te zien!

Surf snel naar youtube, en laat ons in het Forum hieronder weten hoe jullie deze nieuwe IOCOB-actie vinden en of julllie aanvullingen of tips hebben!! Samen maken we IOCOB groot! 

 

Berichten

  1. doc schreef:

    Complimnten! Duidelijke filmpjes, goede verhalen en erg leuk en leerzaam die Qigong opnames. Behoorlijk psychedelisch ook diat chanten met die bizarre kristallen bol in dat draai ding… hoe hebben jullie dat gedaan???

  2. vera schreef:

    Super leuk zeg, va die dingen waar je nooit van hebt gehoord… een inhalatorium, dat zoiets bestaat..!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *