Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Meditatie > Jiddu Krishnamurti over conflicten

Jiddu Krishnamurti over conflicten

Jiddu Krishnamurti over wat de betekenis is van leven in  het hier en nu zonder conflicten, in het besef van de betekenis van de dood. Krishnamurti kan gezien worden als een van de grondleggers van de moderne mindfulness, hij pleitte keer op keer om jezelf totaal te verankeren in jezelf, in plaats van anderen na te lopen. Niet voor niets verliet hij de theosofische beweging, om geheel op zijn eigen benen te staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.