Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Top menu > Congressen > Fusion 2008: de chronische patient

Fusion 2008: de chronische patient

Share |
Op www.congresfusion.nl vindt u de allernieuwste informatie over het 3de Fusion congres dat in de Jaarbeurshal in Utrecht op 14 April 2008 gehouden wordt. Aandacht dit maal voor de chronische patient met een keur van nationale en internationale sprekers. Een must voor allen die zich interesseren voor Geintegreerde Geneeskunde! Het congres wordt wederom door de KNMG, district Rotterdam georganiseerd. 

Tijdens dit congres zal veel boeiends te beluisteren zijn. Ook zal IOCOB via Ankh Hermes het nieuwste boek ‘Met het oog op de Naald, acupunctuur en de Fundmenten van de Geneeskunde’ aan pers en deelnemers presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *