Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Extra > Boekbespreking > Superfood Lifestyle

Superfood Lifestyle

Share |

Auteur Pratt, S. en Matthews, K. Titel: SuperFood lifestyle. Ondertitel: Beproefde manieren om levenslang gezond te blijven Genre (NUR) Dieetboeken. Paperback, Aantal pagina's 328. Uitgever Elmar, Uitgeverij Publicatiedatum 09-2007, ISBN13 9789038917825

Het nieuwe boek van de lifestyle experts Steven Pratt en Kathy Matthews is meer dan een receptenboek met gezonde, lekkere en leuke recepten. Het is een leesbaar en boeiend boek waarin enorm veel details gevonden kunnen worden over de waarde van voedsel voor de gezondheid, en tips hoe je zo goed mogelijk kan omgaan met het eigen lijf en wat daarin huist. Ook fitness, krachttraining en andere aspecten rondom lifestyle komen aan bod. Bijvoorbeeld dat lachen goed is voor het hart, en tips hoe innerlijk tot rust te komen.

Het boek is een aanrader voor iedereen die via voedsel en lifestyle zichzelf wil verwennen, en die moe geworden is van alle dieetboeken. Leuke details over voeding, zoals bijvoorbeeld over het moderne onderzoek naar de gezondheidswaarde van thee en chocolade wisselen af met smakelijke en makkelijke recepten. De bespreker van dit boek gaat snel het recept maken van Barbara’s guacamole, met avocado’s, limoenen, tabasco, koriander, ui en tomaten…mmmmmmmmm en ook zo gezond…!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.