Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > GavoorCAM.nl

GavoorCAM.nl

De nationale Ga Voor Cam actie is met goed gevolg afgesloten, meer dan 30.000 mensen ondertekenden de petitie die in Den Haag is aangeboden. Mede Hierdoor is de BTW heffing op het werk van complementaire artsen per 1 januari 2009 uitgesteld, en moet de minister gaan overleggen met het veld, volgens de 2de kamer motie Vendrik.

gavoorcam.jpgwww.gavoorcam.nl

CAM (Complementary Alternative Medicine) is een verzamelnaam voor alternatieve geneeswijzen. Miljoenen patiënten zijn met deze behandelwijzen zeer tevreden.

  • De patiënt wil steeds vaker kiezen voor CAM
  • Veel CAM behandelwijzen zijn bewezen effectief en veilig
  • CAM is veelal kostenbesparend

De keuzevrijheid wordt door kabinetsplannen in Nederland NU ernstig bedreigd! Er is geen politieke interesse voor CAM: géén academisch onderwijs, géén wetenschappelijk onderzoek, ook wordt nu gedreigd de arts-titel af te nemen en BTW op de alternatieve behandelingen door artsen te heffen.

Daarom heeft IOCOB deze nationale handtekeningenactie GA VOOR CAM georganiseerd. Op 28 oktober 2008 is de petitie met alle namen en e-mail adressen in 'Den Haag' aan een groot aantal kamerleden overhandigd. De actie is geslaagd en per november gestopt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.