Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Andere behandelwijzen > Qigong > Da Vinci Qigong

Da Vinci Qigong

Er zijn enorm veel vormen en bewegingen bij qigong. Een van de meest ontspannen vorm van qigong is de Da Vinci qigong. Hierbij lig je liefst op een natuurlijke bodem, in de bekende houding die Da Vinci beschreven heeft. Je ontspant totaal en geef je gehel over aan de zwaartekracht. Je smelt als het ware de ondergrond in.

qigong_da_vinci.jpgHet enige dat je hoeft te doen is de aandacht geheel het lichaam in laten stromen, naarhet contact tussen je lijf en de ondergrond. Elke keer als je weer jezelf terug vindt in gedachten breng je je aandacht weer naar daar waar je contact maakt met de aarde. Net zolang je ineens merkt dat je gedurende een tijd geen gedachten meer had….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.