Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Kanker > Kanker behandeld door leken

Kanker behandeld door leken

IOCOB vond een schokkend feit: een bioresonantie industrie leidt leken op in het: "Systematisch testen en behandelen van tumorpatiënten:  Precancereuze en neoplastische tendensen herkennen en behandelen."   De doelstelling van de workshop is: Mogelijkheden aan te leren om tumoren te behandelen in combinatie met de Bicom systematiek.  IOCOB waarschuwt patienten met kanker om zich niet te laten behandelen door leken met deze onbewezen methodieken. De bioresonantie industrie maakt momenteel op grote schaal reclame voor deze nooit bewezen behandelvorm.

Op de site wordt melding gemaakt van het onderwijsprogramma dat leken die de BICOM machine gebruiken kunnen volgen, en we citeren:

De aanzet tot een differentiaaldiagnose bij goed- en kwaadaardige tumoren:


– Regulatietherapie: blokkaden en “het innerlijke milieu” behandelen.  
– Verminderde immuniteit systematisch testen en behandelen. 
– De onbewuste wens om te sterven. 
– Rol van bacteriën bij het ontstaan van tumoren. 
– Waar vindt men de haard van de belastingen? 
– Rol van parasieten en bloedparasieten. 
– Rol van virussen en schimmels. 
– Hoe herkent men dat een tumor afneemt? 

Commentaar hierbij is eigenlijk overbodig.

Bioresonantie cursus door niet-arts

Deze cursus wordt gegeven door een Duitse niet-arts en IOCOB meent dat de vermeniging van commerciele belangen van een bioresonantie-apparaten producent en het opleiden van leken om deze methode in te zetten bij patienten met kanker een ernstige zaak is, waarvoor de Stichting de aandacht vraagt.

Bioresonantie industrieen zouden niet leken mogen opleiden om met hun apparaten in de praktijk serieuze aandoeningen als kanker te diagnosticeren en te behandelen! Voorts blijkt uit nieuw en betrouwbaar onderzoek uit de laatste jaren dat de bioresonantie methoden niet betrouwbaar zijn om diagnoses mee te stellen, laat staan kanker.

Op de dezelfde website vonden we de opmerking dat kanker te genezen is:

Kanker is te genezen, niet alleen in een vroeg stadium, maar vergevorderde kankers in stadium vier of vijf, tot aan de naderende dood. Het verwijderen van de kwaadaardigheid van de tumor is al revolutionair maar in dit boek wordt besproken hoe de totale tumor kan verdwijnen. In dit boek wordt het 21-dagen-programma besproken. Wanneer u deze strijd aangaat, kan zelfs vergevorderde kanker genezen worden.

Dit citaat verwijst naar een boek van Hulda Clark, die met haar Zapper meent kanker weg te kunnen zappen. Elders op deze website analyseerde we haar benadering, die van IOCOB ook een rood stoplicht krijgt.

Bron

Tumor seminar door A.E. Baklayan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.