Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Kanker > De kanker Zappers: misleiding van patienten

De kanker Zappers: misleiding van patienten

Mevrouw Hulda Clark en haar vernieuwde super Zapper is overal op het web aanwezig. Deze niet-arts heeft een bizar apparaat ontwikkeld, met de science fictionachtige naam super-zapper. Een nieuwe telg van haar verkoooplijn van zappers. Dit apparaat werkt ook als een science fiction apparaat, aldus de Hulda-Clarkianen. De bacterie die kanker verwekt kan namelijk in een behandeling weggezapt worden. Een soort afstandsbediening dus. IOCOB waarschuwt de consument dat deze benaderingen totaal onbetrouwbaar zijn.

Helaas werken er in Nederland zowel leken-therapeuten als artsen mee.

De Clark* zapper* wordt meestal direct in verband gebracht met de uitvinding van Rife, ook elders op deze website bsproken. Dr Rife* was iemand, die volgend op een academische loopbaan het geloof opvatte dat er een bizarre bacterie was, bacetrie X , die kanker* veroorzaakt. Met het toedienen van bepaalde frequenties zou je die bacterie in het bloed kunnen doden, en de kanker* verdwijnt.

Het moge duidelijk zijn dat er nog nooit onderzoek uitgevoerd is om deze claim te ondersteunen, ondanks dat met al meer dan 50 jaar dit soort Rife* machines en zappers op de markt brengt.

Rife* machines en Clark* zappers maken gebruik van de metafoor, die patienten zeer aanspreekt. Kanker* wordt veroorzaakt door een onbekende bacterie. Dat is dan een duidelijke oorzaak. En met de trillingen van de zapper* zap je de bacterie stuk. Weg kanker* dus. Duidelijk verhaal. Alleen heel erg onjuist.

Om een illustratie te geven van hoe men de zapper* aan de man brengt een citaat:

Met de echte Zapper, ontwikkeld en getest door Dr. Hulda Clark, kunt u zich bevrijden van parasieten, bacterien en virussen, en een eind maken aan kwalen en problemen die u misschien al lang heeft, maar waarvoor niemand een oplossing kon vinden, zonder schadelijke bijwerkingen!


U doet een eenmalige investering in uw gezondheid en U heeft geen dure therapeuten en middeltjes meer nodig!
Ook kan uw immuunsysteem na een kuur met de Zapper* makkelijker met de ‘dagelijkse’ nieuwe indringers afrekenen.
U wordt dus minder snel ziek en u zult zich in het algemeen energieker voelen!

En in verband met de kanker* en de bacterie een citaat:

In 1930 was al duidelijk dat kanker* veroorzaakt werd door een venijnig kleine bacterie. Rife, de onderzoeker die als eerste de bacterie gevonden had, door gebruik te maken van zijn eigen microscoop bij 20.000x vergroting, nam deze bacterieen uit de tumor dmv filtratie en spoot de Bacilli-X (BX) in bij 400 ratten. Alle 400 ratten ontwikkelden zeer snel gigantisch grote tumoren. Vervolgens kon dezelfde Bacilli-X weer in grote getalen gefilterd worden uit de tumoren. Dit leverde het bewijs dat de tumoren veroorzaakt werden door de BX.

Deze studie is nergens gepubliceerd en vermoedelijk dus verzonnen.

Genezing volgt automatisch wanneer de Bacilli-X (BX) uitgeroeid wordt. Dat heeft Rife* ook bewezen. In 16 terminale patienten werd de Bacilli-X uitgeroeid dmv een ingenieus stralingsapparaat, de Rife* Machine. Elke bacterie heeft zijn eigen frequentie en na veel zoekwerk vond Rife* de frequentie van de BX. Door een heliumlamp op een bepaalde frequentie zijn licht het lichaam in te laten stralen, worden alle BX bacterieen gedood. Alle 16 patienten werden genezen verklaard Na follow-ups kwamen de tumoren niet meer terug.

Helaas is er in Nederland zelfs een artsenvereniging die de Clark* zapper* ondersteunen, A.B.B. Artsenvereniging voor bio-fysische en bio-informatietherapie. Deze artsen steunen vrijwel alle vormen van bioresonantie, en rekenen de volkomen onbewezen Clark* en Rife* behandelingen tot de bioresonantie.  Ook bioresonantie producenten leiden leken op in het behandelen met frequenties volgens Hulda Clark* en Rife. Helaas, IOCOB meent dat dit misleiding is van de consument en wijst patienten erop dat leken geen behandelingen in de hand zouden moeten nemen, met name niet op het gebied van kanker.

Beoordeling

Alle beweringen rond de successen van behandelingen volgens Hulda Clark* en Raymond Rife* zijn verzonnen, en IOCOB heeft in geen enkele database ooit klinische literatuur kunnen vinden waar uit blijkt dat deze principes klinisch relevant zijn.  Een rood stoplicht dus

Berichten

  1. coach schreef:

    Hallo,

    Ik heb geen ervaring met het wegzappen van kanker.
    Maar wel ervaring met het gebruik van de zapper.
    Door een hernia, opgelopen tijdens de bevalling van mijn dochter, nu 24 jaar geleden, heb ik veel last gehad van mijn darmen en daardoor veel worminfecties gehad. Niets hielp, ook herhaald gebruik van Vermox op aanraden van mijn huisarts hielp niet. Dieet hielp niet, macrobiotiek hielp niet, niets hielp.
    Jerenlang heb ik rond gelopen met ernstige worminfecties. Totdat ik bij een arts om de paar dagen de zapper heb gebruikt. Ik ben nu al vele jaren wormvrij en dat is gekomen door het gebruik van de zapper.
    Het apparaat werkt wel degelijk!

  2. coach schreef:

    1531

    coach – zapper
    Registered | 18-08-2009 09:43:03

    Hallo,

    Ik heb geen ervaring met het wegzappen van kanker.
    Maar wel ervaring met het gebruik van de zapper.
    Door een hernia, opgelopen tijdens de bevalling van mijn dochter, nu 24 jaar geleden, heb ik veel last gehad van mijn darmen en daardoor veel worminfecties gehad. Niets hielp, ook herhaald gebruik van Vermox op aanraden van mijn huisarts hielp niet. Dieet hielp niet, macrobiotiek hielp niet, niets hielp.
    Jerenlang heb ik rond gelopen met ernstige worminfecties. Totdat ik bij een arts om de paar dagen de zapper heb gebruikt. Ik ben nu al vele jaren wormvrij en dat is gekomen door het gebruik van de zapper.
    Het apparaat werkt wel degelijk!

    Wijzig | Verwijder
    0 0

    ]]>

    ]]>1

  3. anita van vliet schreef:

    De reguliere geneeskunde werkt alleen maar met onderdrukking van symptomen en een verdere afbreuk aan het lichaam door het toevoegen van allerlei giffen in de vorm van medicynen , cytostatica ed. Ik heb meer dan 20 jaar werjervaring in de medische sector en heb daar absoluut geen positieve ervaringen opgedaan.
    Zelf kreeg ik ook pillen voor hoge bloeddruk en hoofdpijn. Zonder resultaat. Snel mee gestopt. Nu heb ik veel gedaan om mijn lichaam schoon te maken zoals ontgifting, leverreiniging, wrijfzitbaden. Dit kost helemaal niets! Mijn lichaam is er vreselijk van opgeknapt. Mijn klachten zijn in ongeveer 1,5 jaar tijd bijna verdwenen. waarom zo sceptisch tegen onschuldige manieren van genezing.? Laten we ons wat meer gaan bezig houden met de preventieve gezondheidszorg.
    Maar hier is de farmaceutische industrie niet mee gebaat. Zij verdienen zeer zeer veel geld. Veel meer dan hulda clark met haar onschuldige zapper!!!

  4. Ruud Smits schreef:

    Ik ben het helemaal eens met Anita. De gezondheidszorg is gebaseerd op symptoom bestrijding zonder echt de oorzaak aan te pakken. Dit alles om maar zoveel mogelijk geld te verdienen. Als de mensen eens wat verder keken dan hun neus lang is zouden ze ontdekken dat er vele goede uitvindingen gedaan zijn die het leven van ons allen een stuk aangenamer zou maken. En dit geldt niet alleen voor de gezondheidszorg. Maar omdat dit niet in het straatje van de gevestigde orde past wordt het van tafel geveegd i.p.v. deze te onderzoeken met een open mind.

  5. Johan Vlagers schreef:

    Jammer dat dit soort artikelen mensen nog steeds op het verkeerde been zetten. De Zapper werkt ECHT fantastisch. Ik heb er mijn maagzweer mee weg gekregen na jarenlang tevergeefs door de farmaceutische “maffia” te zijn volgepropt met pantozol dat niet hielp maar wel darmproblemen veroorzaakte…

  6. Johan Vlagers schreef:

    Jammer dat dit soort artikelen mensen nog steeds op het verkeerde been zetten. De Zapper werkt ECHT fantastisch. Ik heb er mijn maagzweer mee weg gekregen na jarenlang tevergeefs door de farmaceutische “maffia” te zijn volgepropt met pantozol dat niet hielp maar wel darmproblemen veroorzaakte…

  7. Ro Vermeulen schreef:

    Bovenstaand verhaal bewijst weer eens dat wat niet wetenschappenlijk onderzocht is niet wordt aanvaard en wordt verwezen naar de prullenbak.
    Men zou JUIST eens onderzoek moeten doen!

  8. Changnoi schreef:

    weet niet of de zapper ook tegen kanker werkt, wat ik wel weet is dat de gezondheidsmaffia hier niets van wil weten.

  9. stjonge jonge schreef:

    gisteren stond hier nog een kritische comment over bovenstaande. verwijderen jullie comments omdat ze te kritisch en goed onderbouwt zijn. een beetje vreemd voor een site die zelf kritiek levert. voor wie doen jullie het eigenlijk???

  10. willempie schreef:

    Ipv naar de feiten kijken hoeveel mensen baat hebben bij de zapper de boel gewoonweg afzeiken.
    Waarom?
    Het is de medische wereld op zijn kop!
    Als dit geaccepteerd wordt kan de farmaceutische industrie zijn koffer wel pakken.
    Artsen, ziekenhuizen, universiteiten en wat allemaal nog meer, wat is er nog geloofwaardig?
    Het is de wereld op zijn kop en er moet natuurlijk wel geld verdiend worden, vooral ten koste van zieke mensen!
    Hulda Clark wilde er juist helemaal geen geld mee verdienen, in haar boek staat precies hoe je je eigen zapper maakt.

  11. Arjen Sijtsma schreef:

    Wat ik em afraag is waarom alternatieve behandeling door reguliere websites altijd neergehaald worden, wat is de meerwaarde daarvan.
    Al zou het een placebo zijn, als het helpt dan helpt het.

    Medicijnen werken in ieder geval NIET, ze maken mensen langzaam dood door alleen de symptomen te onderdrukken, mensen verzuren langzaam met als gevolg nog meer ziektes en complicaties.

    De zapper heeft mijn genitale herpes genezen, wat volgens de “reguliere” artsen nooit zou kunnen genezen.

  12. Jacob de Jong schreef:

    Wat een slecht artikel. Er is niet eens uitgezocht wat de achtergrond van Hulda Clark is, die wel degelijk arts was en ook nog eens heel veel onderzoek heeft gedaan. Daarbij geeft ze ook eerlijk aan dat niet alles onderbouwt kan worden, maar blijkbaar werkt. Aangezien dat gewoon gepubliceerd is had het nagelzen kunnen worden. Verder kun je uit dit artikel opmaken dat de zapper een slecht ding is omdat het niet tegen kanker werkt. Ook iets wat Clark niet beweert, ze ziet het als hulpmiddel. Dat anderen er mee aan de haal gaan betekent niet dat de zapper een slecht apparaat is. Hetzelfde En tenslotte wordt gezegd dat kanker niet door een bacterie veroorzaakt wordt, maar dit wordt niet onderbouwt. Bovendien, dat de kanker veroorzaakt wordt door een bacterie wil nog niet zeggen dat de kanker ook geneest als de oorzaak is weggenomen. Dat zijn weer claims van derden en hebben niet zoveel met Clark en de zapper te maken.

  13. crista veenstra schreef:

    Ik ben chronisch Lymepatient en na 5 jaar te zijn weggestuurd in de reguliere wereld ben ik begonnen met de zapper en curcuma en colloidzilver en ben stukken opgeknapt. Net als mijn oude moeder die het stempel Alzheimer heeft gekregen. Ook zij heeft Lyme en dankzij middelen en de Zapper herkend zij mij meer. De politiek en farmaceutische industrie zijn de grootste misdadigers in dit geheel. Mensen wordt wakker…..

  14. Jeroen schreef:

    Heel opvallend, Gisteren was ik in Veldhoven met mijn vriendin Mijn vriendin heeft uitgezaaide borstkanker en waar waren gisteren in Veldhoven daar hebben ze een kliniek waar Bioresonantie therapie wordt toegepast Het is ongelooflijk maar waar wij kwamen daar binnen en ik heb al jaren last van mijn rug toen we daar naar buiten liepen kom ik voor het eerst sinds lange tijd mijn veters weer op een normale manier strikken Misschien is het toeval maar opmerkelijk is het wel Petra voelde zich ook al beter na 2:00 al Ze had weer een glimlach op haar gezicht waardoor dat veroorzaakt wordt ik weet het niet maar het voelt goed en zo heb ik meerdere mensen gesproken die paard hebben gehad bij deze bioresonantietherapie dus ik snap die kritiek niet laten wij eens van het positieve uitgaan en het gewoon proberen als het helpt dan helpt het

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.