Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > RSI > RSI

RSI

De RSI patientenvereniging omschrijft RSI als: RSI is een verzamelnaam voor klachten, symptomen en syndromen die voorkomen in bovenrug, nek- en schoudergebied, armen, ellebogen, polsen, handen en vingers. De klachten worden doorgaans veroorzaakt door repeterende bewegingen, een langdurige statische houding of een combinatie van beide. Verder kunnen persoonsgebonden en werkgebonden factoren een belangrijke rol spelen bij het ontstaan, verergeren of het instandhouden van RSI.

Om RSI goed te behandelen, is een actieve opstelling van de patient erg belangrijk. Er zijn erg veel mogelijkheden op het gebied van complementaire behandelvormen, waarvan enkele hieronder aangegeven zijn.

In opdracht van de minister van Volksgezondheid heeft een commissie van de Gezondheidsraad onderzoek gedaan naar de stand van wetenschap betreffende RSI. In 2000 is een rapport verschenen (download en samenvatting) en is de wetenschappelijke definitie van RSI geformuleerd.

Site

 • Patiëntenvereniging RSI
 • Berichten

  1. stringenergy schreef:

   Goedemorgen
   Reagerende op een artikel dat ik gelezen heb.
   Enkele jaren geleden hebben twee andere ondernemers en ikzelf onze theorieën gebundeld om aan te tonen dat het mogelijk is om moleculenbeïnvloeding in de praktijk aan te wenden tot werkende oplossingen. Stringenergy, zoals ons bedrijf heet, beheerst de techniek om trillings-energieën op te wekken en deze in te brengen in onder andere textiel.
   Door de moleculaire verandering af te stemmen op een door het lichaam te herkennen frequentie, kunnen er verschillende problemen die voorkomen bij onder andere het Resless Legs syndroom, maar ook pijnen bij een tennisarm of pijnen welke veroorzaakt worden door artrose direct worden weggenomen. De onrustig trekkende benen en pijnuitingen verdwijnen eenvoudig door het dragen van een polsband, elleboogband of het aantrekken van een paar met Stringenergy geïnformeerde sokken.
   Bij lichamelijk contact met de pols-, elleboogband of de sokken herkent het lichaam direct de frequentie welke in het textiel is ingebracht en daardoor zal na twee à vier minuten de pijn verdwijnen.
   Gezien de respons van de donaties, welke meer dan positief is, vragen wij u of een van de door ons gevoerde producten iets voor u en de patiënte in het algemeen kan zijn.
   Wij hopen dat deze korte omschrijving volstaat om u te informeren, mocht u echter nadere informatie nodig hebben, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.
   Met vriendelijke groet,
   Herman Kastermans
   Telefoonnummer 00-31-(0)226395357.
   Mobiel 00-31- (0)622515816.
   E-mail adres: ebc@celam.nl
   Website: http://www.stringenergy.com

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.