Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Extra > Boekbespreking > Lachen maakt gelukkig

Lachen maakt gelukkig

Share |
Lachen maakt gelukkig is de titel van een boek geschreven door een man die zijn leven in het teken van lachen heeft gezet . Het boek is een aanrader.

Dhyan Sutorius beschrijft op een eigenzinnige wijze vele aspecten van het lachen. Hij is geinspireerd door de Indiase meester Osho en beschrijft de lachmeditatie als een simpele doch effectieve oefening van maximaal 15 minuten per dag, waarmee wezenlijke problemen wat lichter genomen kunnen worden. De lach wordt op een humoristische wijze uit verschillende perspectieven bekeken. Vanwege zijn achtergrond als arts heeft hij in zijn boek onderzoeken van de lach beschreven. Het is goed te lezen en de referenties zijn eenvoudig te vinden. Het boek is vooral als stimulans bedoeld, om direct te gebruiken. Een aanrader voor de degene die wil experimenteren met het lachen.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.