Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Hoofdluis behandelen met menthol variant - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Hoofdluis behandelen met menthol variant

Hoofdluis behandelen met menthol variant

Share |

Het zoeken naar niet giftige behandelingen van hoofdluis heeft geresulteerd in het vinden van een molecuul dat op menthol lijkt, menthol propyleneglycol carbonate. Een Amerikaans instituut dat zich toelegt op het ontwikkelen van niet toxische geneesmiddelen legt nu de basis voor de ontwikkeling van deze stof.

Het Poseidon instituut bestudeert de stof die het frisse menthol gevoel doet ontstaan bij het tanden poetsen. Als deze stof gebruikt wordt in een soort shampoo, laten alle hoofdluizen los van de haren. Boeiend is dat de luizen wel blijven leven, de stof is dus niet toxisch voor de luizen.

Bron

Fragrance Chemical Useful In Treating Head Lice Problems

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *