Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Kanker > Rife behandeling tegen kanker

Rife behandeling tegen kanker

De Rife behandeling tegen kanker is gebaseerd op het werk van de Amerikaan Rife, die vergelijkbaar met de grondlegger van de levend bloed analyse (LBA) meent dat er een mysterieuze bacterie, bacterie X bestaat, die zich in verschillende verschijningsvormen kan voordoen. De bacterie zou de oorzaak zijn van kanker.  De bacterie zou gedood kunnen worden met een Rife machine of met de zogenaamde zapper van Hulda Clark. Hulda Clark en Raymond Rife zetten helaas veel patienten op een verkeerd been!

Deze benadering is typisch een voorbeeld van een psychotische aanval van een ontspoorde geleerde, menen wij. De bacterie X  is een soort weerwolf, en kan van gedaante veranderen van bacterie naar schimmel. Boeiend dat de Duitse professor Enderlein in de dertiger jaren van de vorige eeuw ook dergelijke nonsense bedacht, en zijn theorie vormt de basis van de hedendaagse zogenaamde levend bloed analyse. Deze methode wordt wel binnen de natuurgeneeskunde gehanteerd, meestal door niet-artsen.

Hulda Clark en de Zapper

Dr Hulda Clark beweert dat ze een electrische machine ontwikkeld heeft, de Zapper, die bacterien direct doodt en ingezet kan worden bij de behandeling van kanker en AIDS. Elke bacterie en ieder virus heeft volgens Dr Clark zijn eigen frequentie, en haar machine levert een spectrum van frequenties af, waardoor alle parasieten gedood worden…

Hier is een tekst van haar website om haar idee duidelijk te maken:

you have been suffering from a chronic infection or have cancer, or AIDS, learn to build the electronic device that will stop it immediately. It is safe and without side effects and does not interfere with any treatment you are now on. By zapping I mean selectively electrocuting pathogens. For years I used a commercial frequency generator to "zap" one pathogen after another.

First I made a chart of the frequencies for most of the bacteria and viruses in my collection. Then I would test the sick client for each one of these, and hope they did not have one for which I did not have a sample. Even persons with a simple cold typically had a dozen they tested positive to.

Next it was time to tune in the frequency generator to a dozen frequencies for three minutes each. The total process, testing and treatment, would take about two hours. They frequently got immediate relief. But often the relief would be temporary. What I didn’t know at that time was that viruses could infect a larger parasite such as a roundworm. Until you killed your roundworm and your virus, you would keep getting the virus back promptly.

In 1993 my son, Geoffrey, joined me and we tried a new approach. He programmed a computer controlled frequency generator to automatically cover all the frequencies populated by all the parasites, viruses, and bacteria, from 290’000 Hz to 470’000 Hz. It spent about three minutes for every 1’000 Hz it covered. This was more efficient, but it meant spending ten hours being zapped.

Rife en Lakhofsky.

Besie systemen pretenderen ingezet te kunnen worden bij de behandeling van kanker. Voor beide systemen bestaat geen enkele aanwijzing dat de metoden effectief zijn.

De verschillen als verwoord op het internet binnen een gebruikersgroep zijn:

RIFE helemaal niet hetzelde is als LAKHOFSKY en zeker geen kwestie is van verschil in kracht.
Om het simpel te houden: Rife aparatuur stuurt frequenties uit die de resonantiefrequenties zijn van de kristalijne struktuur
van de virussen die de kanker veroorzaken, dat ontdekte hij onder zijn speciale door hemzelf gebouwde microscoop.
Deze frequenties liggen eerder in het ultrasone gebied . Het uitsturen van deze frequenties doet deze virussen in resonantie komen , zodanig sterk dat ze stuk springen Dus: Rife "vernietigd" de vijand !

Bij Lakhofsky is dat anders: een MWO (multi wave oscilator) stuurt een breed spectrum van frequenties uit die de resonantie frequentie zijn van onze cellen (die trillen op hun eigen frequentie),en met lage vermogens zodat die cellen versterkt worden. Deze frequenties liggen in het gebied der radiofrequenties en zijn dus zeer veel hoger dan Rife. Zieke cellen hebben nl de eigenschap dat hun eigen frequentie verschuift in het spectrum en door die MWO terug in hun oorspronkelijke frequentie, en dan versterkt, trillen.
Dus: Lakhofsky is niet destructief maar versterkend voor de cellen immuniteit!

Het moge duidelijk zijn dat in beide gevallen deze fantastische theorie nergens op gebaseerd is, behalve op wat binnen de psychiatrie genoemd wordt: Gedankenflucht..

Nog steeds artsen die de Zapper verkopem

Helaas heeft IOCOB geconstateerd dat er in Nederland artsen zijn, die de zapper aan de man brengen, dus zelfs verkopen, zoals de indertijd arts, die Sylvia Millecam behandelde voor haar uitgezaaide kanker.  Dat artsen dit soort totaal onbetrouwbare interventies nog steeds hanteren, en verkopen (voor 225 Euro!) is anno 2007 onbegrijpelijk. Zeker na een veroordeling van een misstap op het gebied van de kankerbehandeling.

Beoordeling

Het moge duidelijk zijn dat therapeuten en artsen die methoden volgens Hulda Clark en Rife gebruiken totaal onbetrouwbare interventies steunen. IOCOB raadt patienten aan om deze therapie vormen niet te gebruiken en in ieder geval nooit in plaats van reguliere behandelingen te volgen. De behandeling krijgt een rood stoplicht.

Bron

Kanker

Site van Dr Hulda Clark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.