Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Bestuur van Stichting IOCOB

Bestuur van Stichting IOCOB

Berichten

  1. Elisabeth schreef:

    Als de huisarts zegt niets meer voor je te kunnen doen, ga je op zoek naar mensen die nog wel mogelijkheden zien je te helpen met het hervinden van je gezondheid. Van alternatieve therapeuten heb ik meer positiviteit en aandacht ervaren dan van de reguliere medische wereld. Voedingssupplementen zonder noemenswaardige bijwerkingen doen meer voor een mens dan chemische (genees)middelen met vreselijke bijwerkingen (ben ervaringsdeskundig). De vereniging tegen kwakzalverij moet eens ophouden horig te zijn aan de chemische industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.