Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Vaccins moedwillig vergiftigd met ‘nagalase’ en klokkeluiders vermoord: ???

Vaccins moedwillig vergiftigd met ‘nagalase’ en klokkeluiders vermoord: ???

Share |

Nagalase, het klinkt goed, maar het is niet goed. Het zou een kankerverwekkende werking hebben en moedwillig in vaccins zitten. Ja, je gelooft het niet maar momenteel circuleert er op facebook en in de media een horror story, de titel:

MURDERED HOLISTIC DOCTORS DISCOVERED CANCER-CAUSING ENZYME BEING ADDED TO ALL VACCINES.

Het verhaal staat bol van bizarre gedachten en misinformatie. Helaas wakkert dit soort verhalen de vaccinatie angst aan die bij een aantal mensen bestaat.

Er is maar een tegengif tegen dit soort angsten, heldere en eerlijke informatie. Nou, dat vinden we in ieder geval niet in het artikel dat we hier bespreken.

Het artikel begint met het verhaal dat er in Florida een aantal holistische artsen en therapeuten vermoord zijn omdat ze gevonden hebben dat vaccins vergiftigd zijn met een kankerverwekkend en autisme verwekkend eiwit, het nagalase. Nagalase is een afkorting voor “N-acetyl-galactosaminidase”. In de wetenschappelijke literatuur wordt nagalase overigens niet gehanteerd. Het is een afkorting die vooral binnen bepaalde verkoop-gerichte sites gehanteerd wordt. Deze sites verkopen het ‘tegengif’ tegen nagalase, het GcMAF (glycoprotein macrophage activating factor). Van dit product wordt beweert dat het kanker kan genezen (zonder adequaat bewijs).

Nagalase: een giftig eiwit dat door kankercellen en virussen geproduceerd wordt

Nagalase, zo wordt dan verder in het artikel uitgelegd is een eiwit dat door kankercellen geproduceerd wordt en dat in hoge concentraties bij autisme gevonden wordt. Precies dat eiwit wordt in vaccins gestopt.

We citeren:

Nagalase is a protein that’s also created by all cancer cells. This protein is also found in very high concentrations in autistic children. And they’re PUTTING it in our vaccines!!

In geen van de uitgebreide bijsluiterteksten van vaccins die we raadpleegden staat dat nagalase toegevoegd is. (Bijvoorbeeld niet in het Mazelen-bof-rubellavaccin , niet in het Havrix vaccin tegen hepatitis b van GSK noch in TYPHIM vaccin, noch in het griep vaccin SPLIT VIRION van Sanofi Pasteur).

Nagalase zou volgens het artikel ook diabetes veroorzaken.

De genoemde artsen zouden ook een behandeling tegen nagalase onderzocht hebben. Dat is het experimentele middel GcMAF, een middel dat zeer omstreden is. Niet in de laatste plaats omdat de Japanse arts Yamamoto die een patent heeft op een productie methode ervan een een nagalse test, artikelen erover gechreven heeft die niet alleen gekenmerkt zijn door een behoorlijke conflict of interest, maar ook frauduleus bleken te zijn. Drie wetenschappelijke publicaties van Yamamoto zijn door de medische tijdschriften successievelijk teruggetrokken na de publicatie.

Met andere woorden, de behandeling tegen nagalase met injecties met peperduur GcMAF is vooralsnog uiterst experimenteel, en kan vermoedelijk de tand der kritiek niet weerstaan. Op het net zijn vele getuigenissen te vinden van kanker patienten die dure behandelingen ondergingen, en werden op resultaten met dure nagalase bepalingen, die meldden dat ze er alleen maar arm van geworden zijn, zonder enig therapeutisch nut ervaren te hebben.

Het artikel wrijft het neg eens verder in:

they weren’t killing these doctors because they had found the cure to cancer or were successfully treating autism…

…add poison to vaccines…make it law that all children must be injected to attend school. Slow kill methods.

Dit soort artikelen zijn misdadig, ze wakkeren irrationele angsten aan van mensen tegen vaccins, en de informatie is zo gecompliceerd pseudowetenschappelijk, dat het klinkt als een klok en olie op het vuur is van samenzweringstheorieën, die momenteel blijkbaar populair zijn.

Verspreid geen angst, maar helderheid!

IOCOB roept op om dit soort informatie niet klakkeloos via FB etc te verspreiden, maar eerst ons om een oordeel te vragen voordat je het verspreidt. Door dit soort info te verspreiden doe je immers mee om chaos te scheppen en angst, en dat willen we toch geen van allen.

Appendix: ongeloofwaardigheid van Dr Yamamoto;s publicaties

We citeren een aantal ernstige onregelmatigheden in Dr. Yamamotot’s publicaties:

 

 • The authors do not give any information on the staging of these patients. However, they determined that these patients had metastatic disease, based on an elevated level of serum Nagalase. Elevated Nagalase level is not a criterion to define metastatic disease in the TNM classification of cancer, 7th edition. There is therefore no proof that the patients had residual disease after the standard treatment they received.
 • According to the information presented in Table 1, no patient received both radiotherapy and chemotherapy, which is rather unusual in the management of breast cancer patients. Especially, two patients who had lumpectomy did not receive radiotherapy which is recommended after lumpectomy.
 • Our organization tried to contact Yamamoto’s co-authors. We found out that Hirofumi Suyama, a co-author affiliated to the Nagasaki Immunotherapy Research Group in Japan, passed away in 2009. Pr. Hirofumi Suyamawas a professor of Forensic Medicine at the Nagasaki University who retired in 1987 and did not publish papers from 1991 until 2007, when he co-authored several papers together with Nobuto Yamamoto. The co-authors affiliated to the Socrates Institute for Therapeutic Immunology in Philadelphia, organization from which Yamamoto appears to be director, are untraceable.
 • The Nagasaki and the Hyogo Immunotherapy Research Groupst hat gave IRB approvals for these trials do not exist anywhere except in the papers from Nobuto Yamamoto. Moreover, three people listed in the approval documents denied being part of those groups or having ever participated in Yamamoto’s work.
 • The purported sponsors of this trial denied having supported clinical research on GcMAF. They supported Yamamoto’s preclinical work, in the 90s. The US Public Health Service from 1992-1994 and the Elsa E. Pardee Foundation only in 1998. When he was associated to other institutions rather than the Socrates Institute for Therapeutic Immunology.
 • We also found that Yamamoto forged the name of Pr. Charles E. Benson from the University of Pennsylvania, when he presented further results of GcMAF to treat some types of cancer and HIV to FOCIS meetings.

 

November 2015, JMKH

Berichten

 1. Wim schreef:

  Beste, dat op de bijsluiters vaccins niet staat dat er nagalase in zit is een onderdeel van de gluiperige manier om het te verspreiden. Het zit verstopt in een HIV envelop “Since Nagalase is the intrinsic component of the envelope protein gp120, serum Nagalase activity is the sum of enzyme activities carried by both HIV virions and envelope proteins”.

  Commentaar: een typisch geval van iemand die misleid is door de info op het net. Er wordt GEEN nagalase toegevoegd aan vaccins. Het is een klein biologisch molecuul dat door vele virussen in uiterst kleine hoeveelheden gemaakt wordt. Dus onschadelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.