Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Curcuma tegen osteoartrosis

Curcuma tegen osteoartrosis

Curcuma is een eeuwenoud geneeskrachtig kruid, dat in de ayurvedische geneeskunde uitgebreid bekend is. Sinds enkele jaren wordt het steeds duidelijker dat Curcuma veel te bieden heeft, mits je een biologisch beschikbaar preparaat slikt. Curcuma zo uit het kruidenpotje komt namelijk na inname bijna niet in het bloed. Wel als je zwarte peper toevoegt en het verwarmt in vet (bv in cocosolie). 

 

Lees het volgende vrije artikel over Curcuma.

De auteurs menen:

Curcumin represents a new paradigm since it is not yet a recommended intervention in OA but should be considered based on its safety and efficacy.  [1]

Referentie

[1] Henrotin Y, Priem F, Mobasheri A. | Curcumin: a new paradigm and therapeutic opportunity for the treatment of osteoarthritis: curcumin for osteoarthritis management. | Springerplus. | 2013 Dec;2(1):56. Epub 2013 Feb 18.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.