Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Epidemioloog haalt uit naar paniekvaccins

Epidemioloog haalt uit naar paniekvaccins

In het doktersblad Medisch Contact deze week een uitmuntend vlugschrift van de epidemioloog Luc Bonneux die de kont tegen de krib gooit en de overheid aan de tand voelt. En met haarzuivere argumenten. We citeren enkele uitspraken van hem:

Hij begint met een sterk citaat uit een blaadje notabene gesponsored door GSK, die vaccins tegen de griep maakt, het blad Vax Info:

‘De gegevens omtrent de veiligheid van Pandemrix zijn schaars omdat de meeste klinische studies nog lopen.’

Vervolgens komt in zijn stuk de EMEA aan het woord. Dat is de Europese regelgevende instantie voor geneesmiddelen en vaccins, en die zegt:

 ‘Pandemrix is goedgekeurd onder uitzonderlijke omstandigheden. Dit betekent dat het niet mogelijk was om volledige informatie te verkrijgen over het pandemische vaccin.’

Reden voor Bonneux om van ‘paniekvaccins’ te spreken en te stellen dat deze vaccins door de Europese wetgeving heengejaagd zijn, vanwege de zogenaamde uitzonderingstoestand.

Hij vervolgt met : ‘Als er aan de nieuwe pandemische griep iets uitzonderlijks is, is het het uitzonderlijk milde karakter.’

Vervolgens voelt hij de minister van VWS heftig aan de tand:

Laat minister Klink echter uitleggen waarom Nederland twee keer vaccineert met paniekvaccin, België één keer en de USA helemaal niet, omdat geadjuvanteerde paniekvaccins daar verboden zijn.  

En wij gebruiken dus adjuvans vaccins… Vervolgens haalt hij verder uit:

Europa kocht massaal paniekvaccin tegen iets dat er niet was: een kwaadaardige pandemie. Iedere Europese beslissing in onzekerheid ging ten voordele van Big Farma, ging gepaard met zeer hoge kosten en ging niet gepaard met enige tastbare baten.  

Boeiend stukje!! Luc Bonneux is met zijn column ‘pinnekensdraad’ een behoorlijk tegendraadse arts, maar hij mag gehoord worden! 

Bron: Paniekvaccin. In Medisch Contact Nr. 49 – 02 december 2009Jaargang 2009: Rubriek Pinnekesdraad. Door Luc Bonneux op p. 2036

Berichten

  1. E. Valstar schreef:

    Ben bezig met een artikel over deze vaccinatie. Ik vrees dat ik het met Bonneux heel erg eens ga worden. Zie bijv. PMID 19922885 ; dit pleit eerder zelfs tegen 2 keer ipv 1 keer vaccineren. Meer als mijn artikel af is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.