Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Ziekten > Kanker > Kanker ‘genezen’ met Graviola uit het regenwoud (Annona muricata)

Kanker ‘genezen’ met Graviola uit het regenwoud (Annona muricata)

Share |
Kijk eens wat er gebeurt als je in Google de woorden 'cancer cure' intypt. Je krijgt niet meteen al de zappers te zien van de net overleden, aan grootheidswaanzin lijdende, Hulda Clark met haar anti-kanker-machientjes, maar een van de eerste hits heeft als titel: Cancer Cure with Graviola Herb from Amazon Rainforest.

Dan sta je toch wel weer even te kijken. Hoe is het toch mogelijk dat dit soort informatie geproduceerd wordt. Als er een plant in de Amazone groeit, en door de Indianen als geneeskrachtig opgevat wordt, betekent dat niet meteen dat deze plant klakkeloos kanker geneest. En de verdere Google tekst luidt: New herbal cancer cure with the graviola tree leaves from the Amazon rainforest. Discovered by the National Cancer Institute. Very effective cure for all....

Graviola is bekend onder vele namen: Annona cherimola, Annona macrocarpa, Annona muricata, Brazilian Cherimoya, Brazilian Paw Paw, Corossol, Corossol Épineux, Corossolier, Durian Benggala, Guanabana, Guanavana, Nangka Blanda, Nangka Londa, Soursop, Sour Sop, Toge-Banreisi.

graviola vrucht aan boom

graviola vrucht aan boom

Wetenschappers bewijzen..

En even verder op die website, die deze plant aanbeveelt ter genezing voor kanker, staan voor de leek indrukwekkende verhalen, en we citeren:

“Purdue University and/or its staff have filed at least 9 U.S. and/or international patents on their work around the antitumorous and insecticidal properties and uses of these acetogenins. Three separate research groups have isolated novel compounds in the seeds and leaves of graviola which have demonstrated significant anti-tumorous, anticancerous and selective toxicity against various types of cancer cells, publishing 8 laboratory studies on their findings. Much of Purdue University’s research on annonaceous acetogenins was funded by the NCI and/or the NIH.

The head Purdue pharmacologist in Purdue’s research explains that cancer cells that survive chemotherapy may develop resistance to the agent used against them as well as other, even unrelated, drugs (known as multi-drug resistance [MDR]). Purdue researchers reported that annonaceous acetogenins preferentially killed multi-drug resistant cancer cells because it blocked production of adenosine triphosphate (ATP). Purdue researchers found that leaves from the graviola tree killed cancer cells “among six human cell lines.”

Maar ja, veel woorden en weinig onderzoek, en alleen bewijs voor kanker in de reageerbuis. Dat is nogal smalletjes.

Graviola: de wetenschappelijke feiten

Een Chinese preklinische groep liet zien dat stoffen uit deze plant kankercellen daadwerkelijk het leven moeilijk maken. [1][2] Dat waren studies in celkweken van jaren geleden, afkomstig van dezelfde onderzoeksgroep. Andere studies zijn niet te vinden. Laat staan dat er studies gedaan zijn naar de veiligheid en effectiviteit van deze plantenpreparaten bij patienten met kanker. Geen enkele klinische studie! In pubmed zijn er maar 7 niet klinische studies te vinden, bijzonder weinig dus.

De laatste studie die in 2013 gepubliceerd was was wederom een farmacologische studie. [3] Dat betekent dat we dus geheel niet weten wat Graviola in ons lichaam doen. Het is dan ook niet voor niets dat een toxicoloog recent de alarm bel luidde omdat er zo veel onduidelijke Graviola extracten verschijnen.

Hoe kan je dan in hemelsnaam een dergelijk plantenpreparaat aanbevelen als geneesmiddel tegen kanker? De veiligheid van deze plantenfamilie is bovendien helemaal niet zo vanzelfsprekend, want de ziekte van Parkinson zou een bijwerking kunnen zijn. [4] [5] Onderdelen van deze plant hebben in diermodellen een giftige werking op een deel van de hersenen dat betrokken is bij de ziekte van Parkinson! [6]

Beoordeling Graviola

Lekker dus. Je koopt een plantenpreparaat tegen de kanker, uit de Amazone wouden, en als je het gebruikt is het totaal onduidelijk of het ueberhaupt zal werken, maar je loopt wel de kans dat je je eigen hersenen beschadigt. Een rood stoplicht dus.  Totdat uit klinisch onderzoek blijkt dat graviola extracten en supplementen echt veilig zijn.

Referentie

[1] Liaw CC, Chang FR, Lin CY, Chou CJ, Chiu HF, Wu MJ, Wu YC. | New cytotoxic monotetrahydrofuran annonaceous acetogenins from Annona muricata. | J Nat Prod. | 2002 Apr;65(4):470-5.

[2] Chang FR, Wu YC. | Novel cytotoxic annonaceous acetogenins from Annona muricata. | J Nat Prod. | 2001 Jul;64(7):925-31.

[3] Paul J, Gnanam R, Jayadeepa RM, Arul L. | Anti cancer activity on Graviola, an exciting medicinal plant extract vs various cancer cell lines and a detailed computational study on its potent anti-cancerous leads. | Curr Top Med Chem. | 2013;13(14):1666-73.

[4] Lannuzel A, Hglinger GU, Champy P, Michel PP, Hirsch EC, Ruberg M. | Is atypical parkinsonism in the Caribbean caused by the consumption of Annonacae? | J Neural Transm Suppl. | 2006;(70):153-7.

[5] Champy P, Melot A, Gurineau Eng V, Gleye C, Fall D, Hglinger GU, Ruberg M, Lannuzel A, Laprvote O, Laurens A, Hocquemiller R. | Quantification of acetogenins in Annona muricata linked to atypical parkinsonism in guadeloupe. | Mov Disord. | 2005 Dec;20(12):1629-33.

[6] Champy P, Hglinger GU, Fger J, Gleye C, Hocquemiller R, Laurens A, Gurineau V, Laprvote O, Medja F, Lombs A, Michel PP, Lannuzel A, Hirsch EC, Ruberg M. | Annonacin, a lipophilic inhibitor of mitochondrial complex I, induces nigral and striatal neurodegeneration in rats: possible relevance for atypical parkinsonism in Guadeloupe. | J Neurochem. | 2004 Jan;88(1):63-9.

Berichten

 1. Ronald schreef:

  Ja, je punt is helemaal duidelijk. Waarom risico lopen door het nemen van natuurlijke middelen terwijl conventionele behandelingen, zoals chemo en bestraling, helemaal geen risico inhouden 😉

  1. catharina schreef:

   vreemd dat chemo hier wordt aangegeven als gezond voor het lichaam en geen nadelen…terwijl chemo je heel gezond lichaam afbreekt…en hoe komt het dan dat 4 op de 5 toch sterft chemo te hebben gehad…iets wat goed is voor je lichaam maakt je toch niet zieker dan dat je al bent ??? geef mij toch maar de alternatieve wijze

   1. Peter Hemelrijk schreef:

    Hoe kom je teweten dat er na alle alternative middelen verlost bent van de kanker?
    Ga je dan naar een ziekenhuis die gericht zijn op kanker, en vraag je of je nu gecontroleerd kan worden of de kanker helemaal verdwenen is, ( of veel kleiner is geworden)Vertel je dat je met alternatieve middelen bezig bent?

  2. Herman Degenhart schreef:

   Chemo zou geen risico inhouden? En het risico op overlijden dan? Ik heb net afscheid genomen van een man die na enkele chemo kuren is overleden. Hij zal niet de enige zijn.

 2. benno schreef:

  Ik slik het nu al een paar jaar en ik ben tevreden. Ik ben niet meer een van de jongste en heb zo mijn ervaringen met de traditionele wetenschap. Het is maar goed dat ik gelukkig zelf kan beslissen, zonder uw zogenaamde goed bedoelingen. En natuurlijk heeft u gelijk (vlgs de traditionele opgelegde cultuur) maar dat is nu juist waar het hier niet omgaat.

  1. catharina schreef:

   goed voor jou benno…het gaat er vooral om hoe jij je bij de behandeling voelt…is toch het belangrijkste aspect en begin van het genezingsproces…volg je gevoel, dat doe ik ook

 3. Haitze schreef:

  captcha

  ]]>

 4. Haitze schreef:

  1750

  Haitze
  17-12-2009 20:41:43

  captcha

  ]]>

  ]]>

  ]]>1

 5. Haitze schreef:

  1751

  Haitze
  17-12-2009 20:42:00

  1750

  Haitze
  17-12-2009 20:41:43

  captcha

  ]]>

  ]]>

  ]]>1

  ]]>

  ]]>1

 6. Joop schreef:

  De kanker industrie heeft ondanks de miljarden die erin omgaan niets opgeleverd. Bovendien is ieder onderzoek gericht op een bepaald gen, bacterie, virus of cancerogeen. Er wordt geen enkele euro gestopt in de effectiviteit van het immuunsysteem. Een business model draait enkel goed als je markt creeert en in stand houdt, en dat geldt ook voor de kanker industrie.

  Feit is dat chemo meer kapot maakt dan kanker alleen, en dat de ‘genezende’ werking ervan ‘nul’ is. Helaas. De kankerlijders die ik ken en welke zijn genezen hebben dat allen met natuurlijke middelen gedaan.
  Probeer het te vermijden. Bekijk eens het boek “The China Study”, geschreven door een eigenwijze professor van Cornell Uni. Bewonderenswaardige man. Als je in youtube “colin campbell lecture” intyped krijg je een presentatie van hem. Wel lang maar moeite waard.
  Tegenwoordig zijn er zoveel factoren die het immuunsysteem negatief beinvloeden, moeilijke om eraan te ontsnappen. Vooral omdat GMO er een voorname rol in speelt en niet geheel duidelijk is waar het wel/niet in zit. Daarbij is er nog altijd de discussie over de aerosols die de vloot planes verspreidt om het weer te regelen. Als er iets is dat wordt geregeld, bedoeld of onbedoeld, is het wel gezondheid van de mens en de natuur eromheen.

  1. catharina schreef:

   dank je voor de tip van het boek…ga het zeker halen en aandachtig lezen… gr catharina

 7. Sammy schreef:

  Wat een zwak artikel. Telkens als er een nieuw geneesmiddel tegen kanker verschijnt dan wordt dat bagatelliserend afgewimpeld als zijnde onzin….Nee kijk eens naar de bijwerkingen van een chemo Kuurtje. Laat staan een chemo kuurtje of 3 of meer. De malafide geneesmiddelen industrie is achter de schermen bezig om een kanker imperium op te bouwen en het liefst elke burger aan de chemo heeft. BIG Business!!!
  Check maar eens http://youtu.be/lEV5AFFcZ-s

 8. Sammy schreef:

  Wat een zwak artikel. Telkens als er een nieuw geneesmiddel tegen kanker verschijnt dan wordt dat bagatelliserend afgewimpeld als zijnde onzin….Nee kijk eens naar de bijwerkingen van een chemo Kuurtje. Laat staan een chemo kuurtje of 3 of meer. De malafide geneesmiddelen industrie is achter de schermen bezig om een kanker imperium op te bouwen en het liefst elke burger aan de chemo heeft. BIG Business!!!

 9. Mokaline schreef:

  @Sammy, ik vond het artikel ook belachelijk zwak en misleidend. Je ziet dat het de medische wereld enkel om geld draait en niet om het ontwikkelen van natuurlijke middelen tegen kanker. Ik heb nog niet veel bosjesmensen gezien met parkinson dus ik neem dit artikel met een korreltje zout!!
  Iedereen zou het moeten proberen die graviola, baat het niet dan schaadt het niet.

 10. catharina schreef:

  vind het mooi om hier te zien hoeveel mensen er bij hun eigen gevoel blijven…ik heb zelf de operatie geweigerd en het commentaar dat ik erop krijg, je moest eens weten…ik blijf bij mijn gevoel en na jarenlang de nodige trauma’s mee te hebben gemaakt geloof ik erin dat het immuunsysteem het voornaamste is waar aan gewerkt moet worden…jammer dat er geen groep bestaat waar je met gelijke kunt samenkomen

  1. boel yolanda schreef:

   ja heb ook gehoord over graviola,en ben direkt naar natuur winkel geweest,waar ik dus een fles van die vrucht heb gevonden,maar heb gezien dat je ze ook op internet kunt kopen en wel een paar euro’s goedkoper,succes ermee,ik ga ook eens proberen,maar ook nog bestraling er bij doen,ben hervallen van borstkanker na 13 jaar,met uitzaaiingen in bot van hoofd,en nu hopen dat die vrucht eens iets waard word in de geneeskunde,maar dat zal niet veel opbrengen,dus njet,doe geen moeite,we zullen altijd Chemise rommel moeten blijven slikken,en chemo en bestraling,hoort daar ook bij,veel succes,en blijven proberen en hopen

   1. Ton schreef:

    kennis van me had leverkanker in derde stage, leeft na tien jaar nog, hij was er stellig van overtuigd dat graviola zijn leven gered heefd, gr Ton

 11. Nexus schreef:

  Ik vraag mij af waarom er toch altijd mensen zij n die natuurlijke geneeswijzen de das om proberen te doen. Er ZAL een klinische test moeten plaatsvinden want het genezen van talloze mensen is natuurlijk NIET representatief! Daar gaat het toch verdorie om, die klinische testen zullen mij worst wezen als het spul maar werkt en dan nog even over de VEILIGHEID. Tjongejonge jonge, neen, chemo’s en bestralingen, dat is gezond en heb ik het nog geen eens gehad over het werkelijke slagingspercentage van de gangbare methodes, 2,3 % slagingskans. En dan telkens maar zeuren over Millecam…… geef mij de natuur maar!

 12. Claudia schreef:

  Hallo ik ben Claudia 🙂 ik zou heel graag het extract graviola eens willen uitproberen ma weet niet goed hoe het te vinden .De vrucht zelf vind je hier niet of zou niet weten waar ,kan iemand me daar bij helpen ? Heb over drie jaar zware chemo gehad voor borstkanker en denk dat deze eigenlijk niet nodig was !heb ook altijd het gevoel gehad dat het inderdaad pure bisiness is .ze zouden beter de vrucht graviola eens goed onderzoeken in plaats van al die rotzooi van chemo producten .alleen kenne we daar allemaal de reden van en dat is geld !!!!

 13. Andi schreef:

  Wat een gezeur allemaal, de ene over mogelijke bijwerkingen, de andere betreft een bewijslast.
  Logisch is dat de chemische industrie nooit zal toegeven dat een planten extract betere resultaten kunnen leveren dan een zeer duur chemisch product. Op het laatste na wel een patent, en nog beter veeeeel geld worden verdient.

  Chemo met een snelle dood tot gevolg brengt veel geld in het laatje van velen, om over de gevolgen van chemo maar niet te beginnen.

  Ampullen van graviola kan zelfs bij de apotheek worden besteld….

 14. Hans schreef:

  Waarom wordt Hulda Clark weer eens belachelijk gemaakt ? Haar theorie dat alle chronishe ziekten met name het gevolg zijn van bepaalde bacterien in combinatie met gifstoffen begint toch steeds geloofwaardiger te worden.

 15. Strato schreef:

  Regulier of alternatief, pharma of natuur.
  Voor mij natuur op nr 1 met ondersteuning van regulier!
  Ik heb sinds eind 2011 prostaatkanker , althans dat werdt me gemeld na onderzoek en ga sindsdien op mijn eigen wijze om met dit gegeven.
  Wat doe ik?
  Nou, ik knabbel abrikozen pitten, bittere amandelen slik lycopeen capsules, doe er ook wat kurkuma bij de laatste tijd, af en toe wat hennepzaadolie en dat gaat prima.
  Consequent innemen is er niet altijd bij want ik ben er niet de hele tijd mee bezig dus ik vergeet het wel eens.
  Sinds een half jaar lekker aan de cannabis, dwz wiet olie.
  Ik ontdekte de medicinale werking van wiet olie.
  Ik zelf aan het werk , eerst wat bij de coffeeshop gehaald, wiet olie gehaald , drupples innemen op dagelijkse basis, slaap geweldig, ben relaxed, bezie de wereld als een doorgedraaide bende die volledig de weg kwijt is, ben niet stoned voor de duidelijkheid( soms dan weer wel omdat ik de dosis niet goed hanteerde) en heb dit jaar twee planten in de tuin gekweekt waarvan ik olie heb gemaakt.
  Mijn behandeld arts keek me na de laatste controle verbaasd aan en melde dat de psa waarde gedaald was en vroeg wat ik toch allemaal aan het doen was.
  Met een glimlach vertelde ik hem van mijn pad waarop hij melde mij eens intensief in de gaten te gaan houden.
  Ik voel me goed, en blijf mijn pad volgen waar ik nu dus die Graviola aan toe ga voegen.
  Kanker heeft en grimmig gezicht en laat zich niet zo een twee drie aan de kant zetten dus ik benader het van diverse kanten.
  Met supplementen, voeding, sport, meditatie en oh zo belangrijk geen STRESS.
  Dat laatste is in deze jachtige maatschappij lastig, want als het niet vanuit jezelf komt dan wordt je er wel mee gebombardeerd vanuit de maatschappij zelf.
  Hoe dan ook ik geloof in een natuurlijke aanpak met planten kruiden etc. van moeder natuur en vooralsnog heb ik het gelijk aan mijn zijde , zoals mijn behandelend arts opmerkte.

 16. h.kobossen schreef:

  Is het mogelijk naast Chemo ook Graviola pillen te nemen?

  1. Ton schreef:

   hoge doses vitamine c mee laten geven, geweldige resultaten worden daarmee bereikt!
   Gr Ton

 17. Filip François schreef:

  @ H. kobossen
  Volgens mij kan je de graviola bij de chemo blijven nemen. M’n pa is sinds dinsdag met chemo begonnen, heeft daarvoor advies gevraagd ivm de graviola, transferfactoren en salvestrolen die hij neemt. Enkel met de salvestrolen, die een licht verminderde effectiviteit van de chemo zouden kunnen veroorzaken, is hij even gepauseerd (van dag -1 tot en met dag +1 van de chemokuur.

 18. sal schreef:

  Het helpt wel heel goed tegen infectie, ik gebruik de pillen graviola van de tuinen. mijn infectie is van 600 naar 140 gedaald en ik gebruik het pas een maand

 19. Sazer schreef:

  Mijn naam is Sazer Denise en ik woon in Frankfurt Duitsland en ik werd gediagnosticeerd borstkanker oktober 2012 en ik heb chemotherapie twee keer gedaan, maar nog steeds blijven terugkomen, totdat ik werd verteld om cannabis olie te gebruiken voor de behandeling en ik contact opgenomen met de kanker centrum Londen via e-mail cancercentrelondon.co.uk@aol.com en ik kocht de cannabis olie en het werd in Duitsland aan mij geleverd hier. Ik begon aan de cannabis olie te gebruiken voor de behandeling, zoals aanbevolen door het centrum en enkele weken later merkte ik verbetering op van de borst en na het gebruik van de cannabis olie voor meer dan 3 maanden was ik vrij van kanker en weer gezond. Ik wil kankerpatiënt die er zijn om te weten dat met cannabis olie ze kunnen genezen van hun kanker.

  1. orrekim schreef:

   Hallo, mijn vader heeft momenteel longkanker. Mijn vriend heeft me dat ook al eens voorgesteld om cannabis olie te proberen. Maar hoe geraak je daar juist aan en hoeveel kost het? Wij zijn van Belgie. greets!

  2. Y schreef:

   Beste,
   Waar heb je dat cannabis olie besteld?Wilt je contacten doorgeven?

   Alvast bedankt
   Mvg

  3. Y schreef:

   Beste SAZER DENISE,
   Waar heb je dat cannabis olie besteld?Wilt je contacten doorgeven?

   Alvast bedankt
   Mvg

  4. B schreef:

   Hallo, hoevaak en hoeveel druppeltjes per dag pak je dan de wietolie? Gr

   1. administrator administrator schreef:

    hangt van de sterkte af, net zoveel dat u niet de hele dag stoned bent

  5. Peter schreef:

   Sazer,
   welke olie heb je precies gebruikt.

   Groet,

   Peter Gessel

 20. Ahmed schreef:

  De fruit is ook in Nederland verkrijgbaar bij de Marokkaanse of Turkse winkels onder naam chirmonaya die komt uit Espanje

 21. Sonia Gregory schreef:

  Warm waarderingen Dr. Gareth Walsh voor de productie van cannabisolie beschikbaar voor de genezing van mijn borstkanker. Ik waardeer uw hulp bij het verminderen van mijn verloren leven met de hulp van Rick Simpson-kwaliteit cannabis olie, ik ben zo dankbaar dat je zou Dr. Gareth Walsh voor alle liefde en zorg die u mij en ik liet op mijn verklaring houd je werk en de hulp van cannabis olie en hoe het geneest kanker binnen 90 dagen van de behandeling. Het is als een wonder dat er met mij gebeurd met volledig herstel van kanker en ik ben kankervrij. Zijn dank aan de Almachtige God voor het verzenden van je mijn manier Dr Gareth Walsh en ik dank ook Rick Simpson voor zijn olie, ik hoop en weet dat je te houden op de tenuitvoerlegging van een glimlach op de hele wereld met deze geweldige medicatie. E-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com voor oplossing voor kanker en andere ziekten. Degenen met een gezondheidsoogpunt uitdagingen moet gaan voor cannabis olie om volledige genezing van alle vormen van kanker te garanderen. Voor hoop en hulp, dan kunt u contact opnemen met Dr. Gareth Walsh voor volledige kennis over medicijnen en diensten aan u, e-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com voor alle oplossing voor kanker en andere ziekten.

 22. petra schreef:

  Hier 3 humane kankerstudies over Graviola uit 2012,2013 en 2014 van pubmed die wel positief zijn. Ik kwam ze tegen omdat ik een lezing over kanker aan het voorbereiden ben en beweringen van anderen ook altijd even check.

  Annona muricata leaves induced apoptosis in A549 cells through mitochondrial-mediated pathway and involvement of NF-κB.
  Moghadamtousi SZ, Kadir HA1, Paydar M, Rouhollahi E, Karimian H.

  Anti cancer activity on Graviola, an exciting medicinal plant extract vs various cancer cell lines and a detailed computational study on its potent anti-cancerous leads.
  Paul J1, Gnanam R, Jayadeepa RM, Arul L.

  Graviola: a novel promising natural-derived drug that inhibits tumorigenicity and metastasis of pancreatic cancer cells in vitro and in vivo through altering cell metabolism.
  Torres MP1, Rachagani S, Purohit V, Pandey P, Joshi S, Moore ED, Johansson SL, Singh PK, Ganti AK, Batra SK.

  1. administrator administrator schreef:

   alleen experimentele studies helaas

 23. flores schreef:

  Ik wil rick Simpson en het volledige beheer van ricksimpsonmedicalservices voor hun levensreddende cannabis olie die mijn vrouw schildklierkanker genezen bedanken, de dokter vertelde me dat er was weinig hij kon omdat ondanks alle chemo en bestraling, ze was niet reageert op de behandeling. dus een vriend van mij kwam naar onze redding door het bestellen van deze cannabis olie uit rick simpson medicals diensten die hij zei Rick is het helpen van patiënten strijd tegen kanker van verschillende soorten dus we besloten om het eens te proberen, voor zover mijn vrouw is het verbeteren van zeer goed en op dit moment kan ze lopen rond het huis helemaal herself.i voelde het noodzakelijk ik laat anderen vooral degenen die lijden aan deze acute ziekte die als je eenmaal een goede cannabis olie, het kan echt geven een tweede kans bij life.if je toevallig in het sterven behoefte van deze cannabis olie, kunt u contact opnemen met de stichting die ons geleverd met deze e-mail: ricksimpsonmedicalservices@gmail.com

 24. Mijn vrouw heeft last van schildklierkanker, die werd bevestigd aan het podium vier zijn, de dokter vertelde me dat er was weinig ze kon doen, omdat ze niet reageren op de behandeling, maar mijn zwager kwam naar onze redding door het bestellen van deze hennepolie van Dr. Gareth Walsh stichting die hij zei is het helpen van sommige patiënten strijd tegen kanker van verschillende soorten, dus we besloten om het een kans geven, voor zover mijn vrouw is het verbeteren perfect heel goed en op dit moment kan ze rond het huis lopen alle door haarzelf. Ik voelde haar nodig Ik laat anderen die lijden aan deze acute ziekte die als je eenmaal de goede hennepolie het kan echt een geluid tweede kans van leven te geven. Als je toevallig in de behoefte van deze hennepolie kunt u contact opnemen met de stichting die mijn zwager met deze e-mail geleverd: drwalshmedicalservice@outlook.com.

 25. Helen Foret schreef:

  Mijn man die zeer werd besmet met darmkanker met mets naar andere delen van het lichaam, werd hij zelfs gezien 6 maanden te leven. Leven voor de familie was een levende hel met verdriet in het hart, maar vandaag ben ik de wereld te vertellen dat de olie cannabis hebben mijn man gered uit te sterven. Hij is nog in leven en we zijn in de 10e maand. God is zo groot. Dankzij Dr. Gareth Walsh dat de Hennep olie verkocht voor ons dat we hebben gebruikt in het genezen ziekte van mijn man. Nogmaals wil ik Dr. Gareth Walsh bedanken voor zijn prachtige Hemp Oil zijn we nu blij met mijn man levend terug, sterk en gezond. U kunt contact opnemen met Dr. Gareth op elke medische kwestie op zijn E-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com voor meer hulp.

 26. Vincent van den Eijnde schreef:

  Graviola heeft wel 10 verschillende namen ! Dus in PubMed zoeken met de term ‘graviola’is erg amateuristisch.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Annona+muricata
  Geeft 118 hits
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Annona+muricata+cancer
  Geeft 19 hits
  Vincent

 27. Sylvia schreef:

  Hallo mensen ik heb jullie reacties zitten lezen en ben blij dat ik veel gelijk gestemde heb gevonden. Er is namelijk wel een wetenschapper die wil genezen op een natuurlijke basis en die het niet om geld te doen is, want daar word weer onderzoek mee gedaan en er worden mensen in ontwikkelingslanden meegeholpen. Zijn naam is Dr. Myron Wentz voor wie geïnteresseerd is!

  1. Von schreef:

   Beste Silvia… Hoop dat alles goed gaat met jou ? Zou je me meer kunnen vertellen waaraan dr.. Myron Wentz werkt en hoe het kankerpatiënten zou kunnen helpen. Met een vriendelijk groet Von

 28. Peter Hemelrijk schreef:

  Mijn vrouw heeft kanker en plekjes op de lever.Wijhebben ondanks de positieve meldingen over de olie( die zij ook gebruikt)toch erg moeilijk om dat alleen te gebruiken, Dus zonder behandeling van artsen, HELP ME

  1. Shandy schreef:

   Ik las je berichtje en was heel erg benieuwd hoe het nu gaat.

   Veel liefde en licht Shandy.

 29. Alan Finch schreef:

  Ik heb last van diabetes type 2 van de afgelopen jaren en ik ben 64 jaar, maar geen genezing, totdat toen ik hoorde over cannabis olie en zijn snelle effectiviteit genezen van diabetes, kanker, epileptische aanvallen en nog veel meer. Ik werd geleid door een vriend van mijn zus die de cannabis olie hebben gebruikt om haar type 1 diabetes te genezen en ze kreeg de cannabis olie uit de VS en en ik was wanhopig behoefte aan medicatie voor de behandeling en ik kocht de cannabis olie uit het centrum met instructies over hoe het te gebruiken, begon ik de medicatie olie onmiddellijk na het nemen van de olie, zoals voorgeschreven, het werkte echt als een magische en ik was verrast met de snelle effectiviteit en ik was volledig genezen van diabetes. Heeft contact met Dr Margaret als u worden geconfronteerd met alle uitdagingen in uw gezondheid.

 30. Amanda schreef:

  Ik heb last van diabetes type 2 van de afgelopen jaren en ik ben 64 jaar, maar geen genezing, totdat toen ik hoorde over cannabis olie en zijn snelle effectiviteit genezen van diabetes, kanker, epileptische aanvallen en nog veel meer. Ik werd geleid door een vriend van mijn zus die de cannabis olie hebben gebruikt om haar type 1 diabetes te genezen en ze kreeg de cannabis olie uit de VS en ik was wanhopig behoefte aan medicatie voor de behandeling en ik kocht de cannabis olie uit het centrum met instructies over hoe het te gebruiken, begon ik de medicatie olie onmiddellijk na het nemen van de olie, zoals voorgeschreven, het werkte echt als een magische en ik was verrast met de snelle effectiviteit en ik was volledig genezen van diabetes.

 31. Peter schreef:

  De medische wereld en de medicijnen mafia is er helemaal niet bij gebaat dat deze natuurlijke middelen bestaan dan zou de miljarden industrie heel gauw gereduceerd zijn, want ja soms simpel kan het zo niet zijn Canabis (olie) en Graviola zijn betrekkelijk goedkoop en doen hun werk genezen en slopen niet een lichaam zoals met chemo bestraling enz

 32. Chris R. schreef:

  Despite the AMA medical propaganda regarding this and other alternative cancer therapies, you still have a significantly higher chance of surviving even stage 3 or 4 cancer than you do with allopathic butchers! Hence, the web is overloaded with medical-cabal trolls whose only job is to poo-poo any chance of curing cancer, i.e. any form of therapy outside the oncological-hospital cartels. Anyone has a better chance of surviving cancer who stays away from chemotherapy and oncology “treatment” (and that “treatment” report card would get these for-profit hospitals roughly a D- or F grade).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.