Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/id789499/domains/iocob.nl/public_html/wp-content/plugins/akfeatured-post-widget/ak_featured_post.php on line 353
Omroep LLINK voor duurzame geneeskunde - Stichting IOCOB

Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Omroep LLINK voor duurzame geneeskunde

Omroep LLINK voor duurzame geneeskunde

Share |
9 maart 2009: 139.000 leden
Nog 11.000 te gaan en Llink blijft bestaan. En krijgt meer uitzenduren. Dat is belangrijk WANT: Omroep LLiNK steunt duurzame geneeskunde. CAM-geneeskunde = Complementaire en Alternatieve Geneeskunde =  duurzame geneeskunde. Steun LLiNK!

Omroep LLiNK zet zich al jaren in voor een duurzame wereld. Op radio en televisie. En in die duurzame wereld hoort ook duurzame geneeskunde. Net als LLiNK gaat ook de duurzame geneeskunde uit van een harmonische leefomgeving, waarbij het welzijn van het individu en een verantwoord gebruik van grondstoffen op de eerste plaats staan. En juist in de periode dat LLiNK nieuwe leden hard nodig heeft om in het publieke bestel te overleven, steunt een ‘Duurzame Alliantie’ onze kleine omroep door de eigen achterban te vragen om lid te worden van LLiNK. Onder andere Greenpeace, het WNF, de ASN Bank, de WindUnie en ruim 400 Wereldwinkels hebben inmiddels of gaan hun leden- en klantenbestand oproepen om de Groenste Omroep van Nederland met een lidmaatschap te steunen. Als u ook wilt dat LLiNK bijft bestaan en ook in de toekomst op radio en televisie aandacht wil besteden aan een duurzame wereld, steun LLiNK dan.

Wij laten zien hoe mooi de wereld is, maar ook wat u zelf kunt doen om die wereld mooi te houden. Nu en in de toekomst. Úw toekomst! Lid worden kost slechts 5,73 euro per jaar en is heel eenvoudig. Ga naar de speciale pagina op onze website voor mensen die CAM belangrijk vinden en geef u op. Of bel met het speciale telefoonnummer 010 288 2222.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *