Grootste objectieve website voor
 complementaire en alternatieve geneeskunde

IOCOB

Home > Geen categorie > Petr Kopsky

Petr Kopsky

Share |
peter_kopsky.jpgPetr Kopsky, geboren in Praag, studeerde daar economie aan de Economische Hogeschool in de jaren 1960-1966, richting accountancy en automatisering. Eind jaren zeventig studeerde hij tevens aan de Universiteit van Amsterdam, richting externe organisatie. In het bedrijfsleven werkte hij bij Sara Lee Douwe Egberts als audit manager voor speciale projecten. Tegenwoordig is hij de directeur en eigenaar van de firma K-Sky Business. Hij adviseert multinationale firma's op het gebied van acquisities en interne controle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.